Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Rudy Vandamme,Ontwikkelingsgericht werken in de praktijk
  Ontwikkelingsgericht werken in de praktijk
  106 verhalen, voorbeelden en inzichten
  € 24.90
  24 Bij u in huis op: zaterdag
  Bestel vóór: 21:00  De Ontwikkelingsgerichte Benadering vindt zijn toepassing in een specifieke wijze van coaching, leidinggeven en onderwijs. Theorie en methodiek vind je in de Vandamme handboeken. Hier gaat het over de praktijk van het ontwikkelingsgericht werken. 106 praktijkvoorbeelden, verhalen en anekdotes uit Vandamme’s dertigjarige loopbaan zijn beschreven en gerubriceerd in vier delen:
  Ontwikkelingsgericht Coachen van individuen, Ontwikkelingsgericht Coachen van teams, Ontwikkelingsgericht Opleiden en tenslotte een aantal autobiografische verhalen die je meenemen in de eigenheid van de Ontwikkelingsgerichte Benadering.
  Alle verhalen samen, met hun authentieke kijk op successen en mislukkingen, illustreren dat de praktijk lijkt op een straatgevecht, waarin je uitgedaagd wordt meesterschap te ontwikkelen. Ontwikkelingsgericht reageren is een levenslange spirituele oefening. Dit boek wil een hulpmiddel zijn om je eigen weg naar meesterschap te voeden en nodigt je uit meer ontwikkelingsgericht met je leven en werk om te gaan.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  Maart 2016
  437 gram
  221 x 151 x 20 mm
  EAN: 9789490384173
  Het Ontwikkelingsinstituut

  24 Bij u in huis op: zaterdag
  Bestel vóór: 21:00