Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Rudy Vandamme,Handboek ontwikkelingsgericht coachen
  • Rudy Vandamme,Handboek ontwikkelingsgericht coachen
Rudy Vandamme,Handboek ontwikkelingsgericht coachen
Handboek ontwikkelingsgericht coachen
het vorkmodel als leidraad
€ 44.95

24 Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00


Ontwikkelingsgericht Coachen neemt binnen de wereld van coaching een voortrekkersrol in. Het benadrukt het belang van een diepere dimensie in het coachen. Er is meer te doen dan de cliënt helpen resultaten te bereiken of gedrag te veranderen. Ontwikkelingsgericht Coachen kijkt naar de identiteitsontwikkeling van de cliënt in zijn levensloop en binnen zijn context. Hulpvragen worden gekoppeld aan existentiële vragen en maatschappelijke thema`s. Daardoor is deze vorm van coaching een upgrade voor alle coaching.
Ontwikkelingsgericht Coachen heeft een methodische consistentie en filosofische fundering. In dit handboek worden twee kerncompetenties uitgewerkt: het samenwerkingsmodel gebaseerd op de dans van volgen en leiden en het structureren van welgevormde ontwikkeling middels het Vorkmodel. Dit model is de methodische kapstok bij uitstek om de zingeving en maatschappelijke relevantie van coaching te verankeren in de praktijk.
Het boek dat nu voor je ligt, is een integratie van twee voorgaande handboeken (Handboek ontwikkelingsgericht coachen, 2003 en De Vork, 2009). Het is het definitieve handboek voor iemand die ontwikkelingsgericht coacht.

Extra informatie:

Paperback / softback
376 pagina's
Met illustraties
November 2014
540 gram
234 x 154 x 22 mm
EAN: 9789490384074
Het Ontwikkelingsinstituut

24 Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00