Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Rudy Vandamme,Handboek ontwikkelingsgericht coachen van teams
  • Rudy Vandamme,Handboek ontwikkelingsgericht coachen van teams
Rudy Vandamme,Handboek ontwikkelingsgericht coachen van teams
Handboek ontwikkelingsgericht coachen van teams
de ontwikkelcirkel als leidraad
€ 41.90
24 Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00We komen in een tijd dat we alleen nog resultaten van samenwerking zullen bekomen als we ook investeren in de ontwikkeling van teams.
Leidinggevenden en teamcoaches leren teams ontwikkelingsgericht te begeleiden. Het gaat dan niet meer over het oplossen van problemen, het organiseren van een leuke teambuildingsdag of het volgen van een communicatietraining. Ontwikkelingsgericht coachen van teams is het samen creëren van een identiteit waarmee de teamleden zich kunnen verbinden. Oordeelloze dialoog, kruisbestuiving en reflectie zorgen voor meer zelfsturend vermogen van het team. De Ontwikkelcirkel wordt als methode voorgesteld om dit proces in goed banen te leiden. De methode is gebaseerd op vijftien jaar werken met teams in de meeste uiteenlopende settings.
De Ontwikkelcirkel is een gefaseerde methodiek die zich als een ritueel ontvouwt en op die manier houvast biedt aan zowel de gespreksleider als de deelnemers. Een raamwerk wordt voorzien voor zowel leidinggevenden als externe coaches, zodat je er onmiddellijk mee aan de slag kunt.
Het handboek bestaat uit 2 delen. Deel 1 bevat een inspirerende visie op teamontwikkeling en de eigenheid van de Ontwikkelingsgerichte Benadering van teams. Deel 2 beschrijft de praktijk in het opzetten van een teamontwikkelingstraject en het leiden van Ontwikkelcirkelgesprekken. De stappen van de Ontwikkelcirkel worden op detailniveau uitgelegd.
Samen met het `Handboek Ontwikkelingsgericht Coachen. Het Vorkmodel als leidraad` vormt dit handboek de basis van het Ontwikkelingsgericht Coachen.
Extra informatie:

Paperback / softback
Oktober 2016
528 gram
233 x 153 x 18 mm
EAN: 9789490384203
Het Ontwikkelingsinstituut

24 Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00