Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Roots,De mooiste boswandelingen van Nederland
  • Roots,De mooiste boswandelingen van Nederland
  • Roots,De mooiste boswandelingen van Nederland
De mooiste boswandelingen van Nederland
Roots wandelgids 1
€ 17.99
   Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op zaterdag *
  • Vanaf € 26.50 gratis verzenden


Een boswandeling is niet alleen gezond (wetenschappelijk bewezen!), het is ook in elk seizoen verrassend. In de lente ontluiken de beuken, eiken en berken en hoor je bosvogels zingen. `s Zomers bieden bossen koelte en schaduw, en in de herfst zijn er volop paddenstoelen en herfstkleuren. En `s winters kun je tussen de kale bomen eenvoudig dieren spotten zoals wilde zwijnen en edelherten.

In Roots` Mooiste boswandelingen van Nederland vind je 17 natuurroutes door de meest uiteenlopende bossen. Van het stille Drents-Friese Wold tot het ruige Planken Wambuis en van de onbekende Stippelberg tot het heuvelachtige Vijlenerbos.

Maar deze Roots Wandelgids is ook een handige veldgids. Al wandelend leer je bomen herkennen aan de hand van hun bladeren, je gaat de verschillen zien tussen de meest voorkomende bosvogels en je duikt in de wereld van de paddenstoelen en andere bosbewoners. Ook bevat de gids een overzicht van de meest bijzondere bossen in Nederland.
Extra informatie:
Roots wandelgids 1
Paperback / softback
160 pagina's
Met illustraties
Oktober 2018
282 gram
210 x 130 x 13 mm
EAN: 9789059568815
Fontaine Uitgevers


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.