Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Robert Harris,V2
  • Robert Harris,V2
Robert Harris,V2
V2
€ 20.99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Aan het einde van de oorlog geloofde Adolf Hitler nog stellig in een overwinning door middel van zijn nieuwste V2-raketten. Deze konden een explosieve lading van meer dan 1000 kilo met drie keer de snelheid van het geluid vervoeren. De nieuwe raket had ook een enorm bereik, net genoeg om vanuit de bossen van Den Haag de Engelse hoofdstad te bereiken.
In november 1944 wordt de Duitse wetenschapper Rudi Graf naar de Hollandse kust gestuurd. Graf werkte ooit samen met Wernher von Braun aan een ruimteraket, maar is inmiddels het brein achter de onvoorspelbare en dodelijke V2. Zijn afkeer van de oorlog zorgt er echter voor dat hij in Scheveningen al snel verdacht wordt van sabotage.
De bombardementen op Londen eisen vreselijk veel slachtoffers, en de Engelse regering besluit om een groep jonge vrouwen naar Vlaanderen te sturen in een wanhopige poging om de Duitse raketten uit te schakelen. Kay Caton-Walsh is een officier van de WAAF en zal met gevaar voor eigen leven moeten achterhalen waarvandaan de V2-raketten precies worden afgevuurd.


Extra informatie:

Paperback / softback
368 pagina's
Oktober 2020
411 gram
221 x 136 x 28 mm
EAN: 9789403106717
Cargo

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel