Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  Robert Fabbri,Heilig vuur van Rome
  Heilig vuur van Rome
  Vespasianus 8
  € 12.50
  Bij u in huis op: woensdag
  Bestel vóór: 21:00  Achtste deel in de bestsellende Vespasianus-serie!

  `Een absolute must voor geïnteresseerden in het oude Rome.` - NBD Biblion


  Rome, 63 na Christus. De onvoorspelbare keizer Nero benoemt Vespasianus tot gouverneur van Afrika en geeft hem de opdracht naar het afgelegen koninkrijkje Garama af te reizen. Hij moet de honderden Romeinse burgers die daar als slaaf worden gehouden zien te bevrijden. Vespasianus hoopt de klu snel te klaren en als held naar Rome terug te keren om zo bij Nero in de gunst te komen.

  Hij heeft de Romeinse burgers nog maar net vrij gekregen of de andere slaven in Garama komen in opstand en in het kleine woestijnrijk breekt een bloederige strijd uit. Vespasianus moet de stad ontvluchten en begint met tweehonderd Romeinse burgers aan een lange en verraderlijke tocht door de woestijn. Intussen lijdt Rome onder de uitspattingen van Nero. De situatie verslechtert met de dag en de bovenlaag van Rome vreest voor zijn leven. Kan iemand de keizer stoppen voor hij Rome in de afgrond stort?


  Extra informatie:
  Vespasianus 8
  Paperback / softback
  368 pagina's
  Januari 2018
  629 gram
  236 x 155 x 32 mm
  EAN: 9789045215365
  Xander Uitgevers B.V.

  Bij u in huis op: woensdag
  Bestel vóór: 21:00