Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Robert Fabbri,Heersers van Rome
  • Robert Fabbri,Heersers van Rome
Robert Fabbri,Heersers van Rome
Heersers van Rome
Vespasianus 5
€ 15.00

Bij u in huis op: dinsdag

Deel vijf uit de Vespasianusreeks

Brittannië, 45 na Christus. Sabinus, de broer van Vespasianus, is gevangen genomen door druïden. De druïden willen een groot offer brengen aan hun goden, niet één maar twee Romeinen. Ze weten dat Vespasianus zijn broer zal komen redden en maken plannen om de broers op Midzomernacht te offeren. Maar aan wie maken ze het offer? Wie waren de goden van dit land voordat de Kelten er kwamen? Alleen de druïden kennen dat onheilspellende geheim.

Vespasianus wil zijn broer redden en tegelijkertijd het zuidwesten van het behekste eiland van Britannië veroveren voordat hij onverbiddelijk wordt teruggeroepen naar Rome, het hart van de politiek van het keizerrijk. Drie door Claudius vrijgelaten slaven bevinden zich nog steeds dicht bij het centrum van de macht. En wanneer Messalina's periode van keizerin tot een bloederig einde komt, steunen de vrije mannen ieder een andere meesteres. Maar wie zal dat winnen? En wat voor gevolgen heeft dat voor Vespasianus?

Extra informatie:
Vespasianus 5
Paperback / softback
352 pagina's
Oktober 2014
539 gram
214 x 140 x 35 mm
EAN: 9789045205182
Xander Uitgevers B.V.

Bij u in huis op: dinsdag