Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Robert Fabbri,Broederschap van de kruising
  • Robert Fabbri,Broederschap van de kruising
Robert Fabbri,Broederschap van de kruising
Broederschap van de kruising
€ 9.99

24 Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00


Wat voorafging aan de serie - Vespasianus.


Broederschap van de Kruising vertelt wat voorafging aan het eerste deel van de Vespasianus-serie van Robert Fabbri: Tribuun van Rome. We maken kennis met personages uit de serie, worden meegenomen naar de criminele onderwereld van Rome in het jaar 25 na Christus en aan het einde van het boek maakt de jonge Vespasianus zijn opwachting.

Marcus Salvius Magnus, patroon van de Broederschap van de Kruising heeft een probleem. Of eigenlijk twee. Een van de bordelen waar hij beschermheer van is, is geplunderd door een rivaliserende broederschap, en waardevolle goederen zijn daarbij ontvreemd. Magnus kan geen gezichtsverlies lijden en de aanval niet onbestraft laten, maar hij kan onmogelijk terugslaan zonder een onderlinge oorlog te veroorzaken.

Vrouwe Antonia, de schoonzus van de keizer, heeft senator Gaius Vespasius Pollo laten weten dat ze een geschil heeft dat alleen door middel van bloedvergieten beslecht kan worden, en de senator staat nog bij Magnus in het krijt. Een simpele moord zou geen enkel probleem zijn voor een man als Magnus, maar hij krijgt de instructie dat hij dit keer wat inventiever moet zijn dan de gewoonlijke mes-in-de-rug-in-een-donker-steegje-moord. Misschien kan de patroon van de Broederschap van de Kruising twee vliegen in één klap slaan.

Extra informatie:
Vespasianus 0.5
Paperback / softback
64 pagina's
Februari 2014
140 gram
213 x 141 x 9 mm
EAN: 9789045205854
Xander Uitgevers B.V.

24 Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00