Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Robell,Wakker zijn in een slapende wereld
  • Robell,Wakker zijn in een slapende wereld
Robell,Wakker zijn in een slapende wereld
Wakker zijn in een slapende wereld
Sessies voor Pioniers van de nieuwe tijd
€ 20.95
24 Bij u in huis op: dinsdag


Over Wakker Zijn in een slapende wereld

Je leeft in de spannendste tijd ooit. De verschuiving waarover al zo lang wordt gesproken vindt nu plaats. Nog niet eerder in de geschiedenis van de mensheid werd deze realiteit zo volledig omgevormd als dat nu gaat gebeuren.

`Wakker Zijn in een slapende wereld` geeft antwoorden op de vele vragen die opkomen bij Pioniers; de eerste golf van mensen die van binnenuit beginnen te beseffen dat ze aan het transformeren zijn. Je bent hier niet `toevallig` nu, gedurende de verschuiving. Net zo min als dat dit boek `toevallig` zijn weg naar jou heeft gevonden. Je wilt jezelf informeren over en behulpzaam zijn bij de innerlijke veranderingen die plaatsvinden. Zodat de wereldwijde verschuiving zich op een voor jou prettige manier kan voltrekken.

Robell stelt met dit boek gerust, daagt uit en maakt wakker. `Wakker Zijn` staat garant voor diepgaande inzichten en transformatie voor wie daar klaar voor is. Een klassieker voor iedereen die bezig is met wakker worden en verschuiven: de Pioniers van de nieuwe tijd.


Over Robell

Robell is een Essentie, hier geprojecteerd als mens, om de wereldwijde transformatie naar een nieuwe beschaving te initiëren en begeleiden.


Extra informatie:

Paperback / softback
228 pagina's
November 2022
383 gram
215 x 149 x 15 mm
EAN: 9789090357904
Robell International

24 Bij u in huis op: dinsdag