Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Rick Dros,Volg die ster
  • Rick Dros,Volg die ster
Rick Dros,Volg die ster
Volg die ster
het kerstverhaal opnieuw verteld boek
€ 18.50
Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00Volg die Ster vertelt het bekende kerstverhaal over de geboorte van Jezus. Maar dan anders.

Koning Mopperkont kan het niet uitstaan dat hij niet precies weet hoeveel volk hij heeft. Hij besluit om alle inwoners van het land te tellen. Maria en Jozef, die net bezig zijn met het inrichten van de kinderkamer, moeten naar Bethlehem voor de volkstelling. Als ze daar geen hotel kunnen vinden, besluiten ze te overnachten in een schuurtje.

Dit kerstverhaal in een nieuw jasje is geschreven door Rick Dros, theatermaker en cartoonist, die met zijn herkenbare tekenstijl ook verantwoordelijk is voor de illustraties. Voor de muziek tekende Sander Geboers, (componist van o.a. de liedjes van Claudia de Breij) en Meike Veenhoven, allebei al jaren werkzaam als makers van muziek voor kindermusicals. Het verhaal wordt op cd verteld door Dave Luza, cabaretier en theatermaker.

Volg die Ster werd meer dan 300 keer opgevoerd als kerstmusical door basisscholen en kerken door heel Nederland en België.

Rep en Roer is als uitgeverij vooral bekend in het basisonderwijs door het uitbrengen van musicals voor groep 8. De afgelopen jaren zijn er jaarlijks meer dan 2.500 voorstellingen gespeeld door kinderen op basisscholen en in theaters door heel Nederland en België. Musicals als Niet te filmen! en Torenhoog! waren regelrechte hits in het basisonderwijs.
Extra informatie:

Hardback
36 pagina's
Met illustraties
November 2017
307 gram
218 x 217 x 7 mm
EAN: 9789492299215
Coast To Coast Music Group B.V.

Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00