Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Richard Stiegler,Luisteren als levenshouding
  Luisteren als levenshouding
  Inspiratie bij spirituele beoefening
  € 22.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  Elke spirituele weg heeft ondersteunende oefeningen nodig als wij ons begrip ervan willen verdiepen. Pas als wij deze oefeningen, met alle uitdagingen die daarmee gepaard gaan, in praktijk brengen, komt het tot innerlijke ontwikkeling. Meer en meer ervaren we een verdieping en verinnerlijking van ons spirituele inzicht.

  In dit boek worden drie fundamentele vormen van een spirituele traditie beschreven die alle drie gestoeld zijn op een intensief en zorgvuldig luisteren als grondhouding. In de beoefening van de stille meditatie staat het gewaarzijn centraal, in die van het innerlijk onderzoek wordt de aandacht gericht op de creatieve, levendige stroom van onze ziel, terwijl bij de beoefening van het luisteren onze relaties in het middelpunt staan.

  Elke oefenvorm wordt voorafgegaan door een korte inleiding waarna concrete inspirerende ideeën aangereikt worden. Daarmee is dit boek een oefenboek en een gids voor de dagelijkse spirituele praktijk.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  192 pagina's
  Februari 2021
  280 gram
  211 x 135 x 18 mm
  EAN: 9789062711659
  Synthese

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen