Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Richard Dufour, Michael Fullan,De vijf essenties van leidinggeven aan een PLG
  • Richard Dufour, Michael Fullan,De vijf essenties van leidinggeven aan een PLG
Richard Dufour, Michael Fullan,De vijf essenties van leidinggeven aan een PLG
Richard Dufour, Michael Fullan
De vijf essenties van leidinggeven aan een PLG
€ 35.00

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00


Leerlingen leren beter als ook hun leraren blijven leren. Als leraren niet geïsoleerd voor de klas staan, maar hun werkwijze en resultaten met elkaar delen en samen streven naar betere leerlingprestaties. Een professionele leergemeenschap (PLG) creëert de voorwaarden voor deze samenwerking.

In dit boek bundelen de bekende onderwijswetenschappers Richard DuFour en Michael Fullan hun kennis. Tel DuFours uitgebreide ervaring met PLG`s op bij Fullans succesvolle aanpak van veranderprocessen, en het resultaat is een heldere uiteenzetting van de manier waarop leiders een PLG-proces kunnen aansturen.

Maar: bij een professionele leergemeenschap op één school hoeft het niet te blijven. Het onderwijs verbetert nog meer als ook scholen hun deuren voor elkaar openzetten en continu van elkaar leren. Als leiders - bestuurders en directeuren - zich samen verantwoordelijk voelen voor het onderwijs op al hun scholen en samen met overheden eendrachtig optrekken om de onderwijskwaliteit te optimaliseren. Kortom: als het hele systeem werkt als een professionele leergemeenschap.
Hoe zorg je voor de cultuuromslag die hoort bij een professionele leergemeenschap? Hoe zorg je ervoor dat die verandering beklijft? Dit boek geeft de antwoorden.

Extra informatie:

Hardback
102 pagina's
Januari 2015
321 gram
218 x 154 x 12 mm
EAN: 9789461182050
Bazalt Educatieve Uitgaven

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00