Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Kinderboekenweek 2022, van 5 t/m 16 oktober.

  • Rianne Toussaint,Dream Chaser
  • Rianne Toussaint,Dream Chaser
Rianne Toussaint,Dream Chaser
Dream Chaser
Handboek voor dromenjagers!
€ 39.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenDream Chaser is hét handboek voor jouw dromenjacht. Bijna tweehonderd pagina’s vol prachtige foto’s en bloedeerlijke verhalen maken het een koffietafelboek om bij weg te dromen. Met een super praktisch 6-stappenplan om die droom ook écht waar te maken. Laat je elke dag weer inspireren, of lees het in één keer uit!

In Dream Chaser vertelt Rianne Toussaint (‘commerciële hippie’) met schitterende beelden en eerlijke verhalen waarom en hoe ze haar droom van een leven en een business op Ibiza heeft verwezenlijkt. In zes stappen ontdek je hoe ook jij jouw dromen vorm kunt geven en werkelijkheid kan maken. Maar pas op: dromenjagen is verslavend. Na het behalen van de ene droom staat de volgende alweer te wachten!

Dream Chaser staat bomvol inspirerende en sfeervolle foto’s in Ibiza style. Foto’s om bij weg te dromen in een boek waarmee je dromen waarmaakt. Natuurlijk op maximaal formaat, want dromen mógen groot zijn! Met een voorwoord van muzikant en dromenjager Tim Akkerman (Di-rect). Dream Chaser: een koffietafelboek waarmee je het beste uit je leven haalt!

Rianne Toussaint
Rianne Toussaint is ondernemer en inspirator. Ze noemt zichzelf een ‘commerciële hippie’, overtuigd als ze is van passie, vrijheid en zakelijk succes. Luisterend naar haar hart en soms in discussie met belemmerende ‘devil voices’ creëerde ze haar droomleven. Van dromenjagen maakte zij haar vak. Haar dagelijkse avonturen en gedachtespinsels zijn ook te volgen via Instagram: @IbizaDances.Extra informatie:

Hardback
192 pagina's
Met illustraties
Oktober 2020
1420 gram
300 x 241 x 20 mm
EAN: 9789492107251
Uitgeverij Kompas

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen