Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Rens Bousardt,ReBo`s Bridgeboek
  • Rens Bousardt,ReBo`s Bridgeboek
Rens Bousardt,ReBo`s Bridgeboek
ReBo`s Bridgeboek
biedboek voor de recreatiebridger
€ 19.90
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Auteur: ir. Rens Bousardt

ReBo’s Bridgeboek is zeer geschikt als studieboek en naslagwerk voor recreatiebridgers en clubspelers. Voor bridgedocenten vormt dit boek samen met ReBo’s Biedoefeningen een mooie combinatie voor het geven van bridgecursussen en themabijeenkomsten.

In het boek staan op geheel eigen wijze in 160 pagina’s vele thema’s beschreven.
Hierbij wordt eerst de basistheorie herhaald waarna deze verder wordt uitgebouwd tot het niveau van de gevorderde bridger.
Er wordt veel aandacht besteed aan competitief bieden (deelscoregevechten).
Moderne theorieën als Vijfkaart Hoog zoals aanbevolen door de Nederlandse Bridge Bond en de Zwakke Twee komen uitgebreid aan de orde.
Verder is een tweetal door de auteur zelf samengestelde overzichten betreffende de herbieding van de openaar en het negatief doublet opgenomen.
De beschreven thema’s zijn rijkelijk geïllustreerd met vele voorbeelden en op Berry’s Internet Club gespeelde spellen. Bijbehorende biedoefeningen staan in het 112 pagina’s tellende boek ReBo’s Biedoefeningen (ISBN 978-90-828556-3-0).

De auteur is in 1976 cum laude afgestudeerd aan de TU Eindhoven waarbij hij tevens de eerstegraads lesbevoegdheden wiskunde en natuurkunde heeft behaald.
Na zijn maatschappelijke carrière werd hij gegrepen door het intrigerende bridgespel.
Zijn boeken zijn gebaseerd op door hem gegeven bridgecursussen en themabijeenkomsten waarvoor hij de lesstof zelf geschreven heeft.


Extra informatie:

Paperback / softback
160 pagina's
Met illustraties
Augustus 2018
417 gram
240 x 171 x 15 mm
EAN: 9789082855616
ReBoBridge

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen