Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • René Witte,Bourgondisch in evenwicht
  • René Witte,Bourgondisch in evenwicht
René Witte,Bourgondisch in evenwicht
Bourgondisch in evenwicht
Methodiek voor levensgenieters
€ 19.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Je houdt van het bourgondische leven en weet eigenlijk al jaren dat je overgewicht hebt en dat er iets moet gaan gebeuren om gezond te blijven.
Enkele jaren geleden bezocht ik Prescan in Duitsland en ik werd daar geconfronteerd met mijn overgewicht en dientengevolge slechte cholesterol en dito conditie.
De jaren vlogen voorbij tot ik op een gegeven moment besloot iets te doen aan mijn overgewicht en een eigen methodiek toe te passen en deze proefondervindelijk vast te stellen.
Je wilt geen jojo-gedrag, geen complexe eetschema’s, geen slaaf zijn van een methode, geen hongerstakingen, sapkuren of idiote hoeveelheden beweging, maar op een haalbare en verantwoorde manier een kleine structurele aanpassing doen in je levensstijl.
De ‘Bourgondisch in evenwicht’ methode is het antwoord. Deze methode beschrijft hoe jij je bourgondische levensstijl kunt behouden en met minimale structurele aanpassingen in je eet- en bewegingsgedrag je gezonde bourgondische evenwicht behaalt in 5 cycli van 3 maanden met een gewichtsverlies tot 15%.
De eerste 3 cycli zien vooral toe op een structurele aanpassing van je eetgedrag en zijn goed voor 8% gewichtsverlies. In de laatste 2 cycli werk je toe naar 3 structurele bewegingsmomenten die goed zijn voor nog eens 7% gewichtsverlies.
Iedere persoon is anders maar als je deze methode toepast, bereik jij in 15 maanden jouw bourgondische evenwicht!


Extra informatie:

Paperback / softback
120 pagina's
Met illustraties
Juni 2021
389 gram
239 x 170 x 11 mm
EAN: 9789464067514
Pumbo.nl

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen