Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Reinhard  Stengel,Wat vingers vertellen
  • Reinhard  Stengel,Wat vingers vertellen
Reinhard  Stengel,Wat vingers vertellen
Wat vingers vertellen
je handen als spiegel van je gezondheid
€ 17.50
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Volgens de Oostenrijkse sjamaan Reinhard Stengel is alles bezield, en zijn alle levensvormen uitingen van de universele levensziel. De uiterlijke vorm van ons lichaam is zodoende een expressie van de ontwikkeling van onze persoonlijke ziel. Waar deze ontwikkeling gestoord is, bijvoorbeeld in de baarmoeder of in de eerste levensjaren, kan zich dat uiten in afwijkende vormen van handen en vingers. Ons lichaam is onze bondgenoot bij het herkennen en oplossen van deze storingen.

Dankzij oude sjamanistische wijsheid en een ruime praktijkervaring kan Stengel aan de uiterlijke vorm van onze handen, vingers en voeten zien waar de blokkades zich bevinden en waar ze vandaan komen. Dat inzicht stelt ons in staat om de gesignaleerde problemen met begrip voor de oorzaken aan te pakken.

Dankzij duidelijke foto`s met eenvoudige uitleg kun je zelf achterhalen waar oude wonden, blokkades en psychische storingen vandaan komen. Vervolgens kun je ze met krachtige rituelen verhelpen, en je ware zelf de kans geven zich te ontplooien.

Reinhard Stengel, `Rainbowman`, verdiepte zich sinds 1986 in het sjamanisme, en werkt sinds 2004 full time als sjamanistisch heler en trainer.Extra informatie:

160 pagina's
Met illustraties
EAN: 9789088401404
Panta Rhei

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel