Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Rebecca Solnit,Mannen leggen me altijd alles uit
  Mannen leggen me altijd alles uit
  € 15.00
  Bij u in huis op: dinsdag
  Bestel vóór: 13:00

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  In Mannen leggen me altijd alles uit maakt Rebecca Solnit duidelijk hoe onze samenleving nog altijd doortrokken is van ongelijkheid tussen mannen en vrouwen. In het spraakmakende titelessay introduceert ze het verschijnsel dat inmiddels bekendstaat als `mansplaining`.
  Waarom gaan mannen ervan uit dat ze alles weten? En, minstens zo erg, waarom laten vrouwen zich zo vaak de mond snoeren? Marja Pruis laat in het voorwoord haar licht schijnen op het wereldwijd vermaarde fenomeen Solnit: `Solnits activistische journalistiek spruit voort uit verontwaardiging over de toenemende ongelijkheid tussen zwart en wit, man en vrouw, arm en rijk, en uit ongerustheid over hoe de regering van haar land omspringt met het milieu en het klimaat.
  Daarnaast is ze van huis uit historicus en kunstcriticus. De combinatie van maatschappelijk engagement en academische discipline, tezamen met haar `zachte` en `harde` belangstelling voor kunst en techniek, maakt haar tot een zeldzame donna universale en een journalist van formaat.`
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  160 pagina's
  Maart 2022
  186 gram
  192 x 136 x 14 mm
  EAN: 9789463811255
  Podium

  Bij u in huis op: dinsdag
  Bestel vóór: 13:00

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen