Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Ramo de Boer,Voorbij Reactiviteit
  Voorbij Reactiviteit
  Praktische gids voor de 4 fasen van bewustzijn ontwikkeling
  € 16.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  voorbij reactiviteit

  `Beoefening heeft mij zonder meer veel gebracht. In staat zijn om rustig te verblijven met wat er is, en inzicht te krijgen in mijn gedrag en patronen. Praktische oefeningen uit dit boek helpen daarbij, zij bieden de juiste ingrediënten voor een goede invulling van je persoonlijke beoefening. Terecht staat te lezen dat aandacht, concentratie en herhaling essentieel zijn om stappen te zetten.`
  Jim Wouda - adviseur strategie en communicatie

  Afleiding
  We zijn chronisch afgeleid van onze basis, van onze natuurlijke mentale rust en ruimte. Onze aandacht wordt onwillekeurig getrokken door gedachten, gevoelens, emoties, herinneringen, angsten, fantasieën en allerhande zaken die iedere dag in en om ons heen plaatsvinden. Het is een vorm van afleiding die ons onrustig, moe en ontevreden maakt. Om onze aandacht bewust te leren richten vanuit mentale rust en ruimte moeten we onze geest trainen.

  Trainen van de Geest
  Het trainen van je geest kent twee aspecten; enerzijds het trainen om je aandacht te richten op waar je bewust aandacht aan wilt geven, en anderzijds het doorsnijden van ongewenste, automatische gerichte aandacht. Een belangrijke oorzaak van deze laatste is ons oude emotionele, beperkte zelfbeeld van waaruit we makkelijk en vaak ongemerkt reactief reageren: te emotioneel en buiten proportie. Het resultaat is precies wat we niet willen; het is zaak dit mechanisme actief te ontmantelen.

  De 4 Fasen van Bewustzijn Ontwikkeling
  Reactiviteit is in de 4 Fasen de theoretische en praktische leidraad voor effectieve bevrijding van deze beperking. De Fasen zijn de Autonome, Emotionele, Mentale en Realisatie Fase. Samen bestrijken ze het hele Pad van Bewustzijn Ontwikkeling of het Spirituele Pad, en bieden een praktische leidraad voor iedereen die op weg is van persoonlijke ontwikkeling naar spirituele bevrijding.


  Ramo de Boer (1957) werkt als Gestalt- en relatietherapeut, trainer, auteur en studeerde en beoefende in verschillende spirituele tradities. Dit is zijn derde boek over Bewustzijn Ontwikkeling als Spiritueel Pad.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  125 pagina's
  Met illustraties
  November 2021
  208 gram
  230 x 154 x 9 mm
  EAN: 9789083126135
  MindConsult

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen