Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Rami Abrams, Vicky Abrams,Keto dieet voor Dummies
  Keto dieet voor Dummies
  € 29.99
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel


  Op dit moment is het ketogeen dieet het snelst groeiende dieet ter wereld. Met dit dieet eet je wel veel vetten, maar amper koolhydraten (slechts 20 tot maximaal 50 gram per dag). Hierdoor schakelt je lijf over van koolhydraatverbranding naar vetverbranding, iets waar wereldwijd al veel mensen baat bij hebben gehad. In `Ketodieet voor Dummies` vind je lekkere keto-recepten en krijg je tips voor je keukenvoorraden, wat je kunt eten als je uit eten gaat en hoe je de gezondheid van je hersenen en je energieniveau tot ongekende hoogten kunt verbeteren!

  Rami & Vicky Abrams zijn ondernemers en toegewijde foodies die zo onder de indruk zijn van hoe het ketogeen dieet hun leven veranderde, dat ze Tasteoholics.com zijn begonnen, een toonaangevend lowcarb-lifestyleblog. Daarnaast zijn ze de drijvende kracht achter Total Keto Diet, een van de populairste keto-apps.


  Recensie:
  NBD Biblion
  Ieneke Fonck 29-07-2020
  'Het ketodieet roept discussie op; er zijn fanatieke aanhangers maar ook mensen die er vraagtekens bij zetten. Dit boek geeft antwoord op vrijwel alle vragen en verwijst bovendien naar relevante websites. De auteurs waarschuwen ook en raden mensen met lever-, pancreas (DM1!)- en nierproblemen evenals zwangeren af om hier zonder medisch toezicht mee te beginnen. Een uitstekend basisboek voor mensen die het ketogeen dieet overwegen. Met register.'

  Extra informatie:

  Paperback / softback
  352 pagina's
  Met illustraties
  Februari 2020
  612 gram
  240 x 170 x 20 mm
  EAN: 9789045356877
  Voor Dummies

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel