Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Ralph Waldo Trine,In Harmonie met het Oneindige
  In Harmonie met het Oneindige
  Klassiek Amerikaans Succesboek uit 1897 - Positive Thinking & Law of Attraction - Oorspronkelijk: "In Tune with the Infinite"
  € 22.50
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Klassieke Amerikaans super-bestseller uit 1897 over de Wet van de Aantrekkingskracht (Law of Attraction) en de kracht van het positief denken. Inspiratie voor succes, geluk en alles is mogelijk. Wat je kan bedenken kun je waarmaken.

  Kennismaken met dit bijna vergeten werk in het Nederlandse taalgebied? Het heeft nog altijd een boodschap in zich die vandaag de dag een krachtige werking kan hebben op de lezer. In lijn komen met de kracht van het positief denken zoals Ralph Waldo Trine dat als inspirator heeft opgeschreven en waar vele miljoenen lezers van over de hele wereld kennis mee hebben gemaakt. In het boek wordt gesproken over het Allerhoogste Wezen in het Heelal, een benaming voor het Godsbegrip waar Trine heel ruim van aangeeft dat de benaming niet uitmaakt. Hij geeft het de naam God maar als voor jou de naam Kosmos, het Grote Geheel, het `Al dat is` of iets anders beter werkt kun je dit zo lezen.

  Dit boekje heeft ook vele andere bekende schrijvers zoals Napoleon Hill en Norman Vincent Peale weten te inspireren. Velen zijn schatplichtig aan deze Ralph Waldo Trine.

  We wensen je veel inspiratie en leesplezier toe.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  155 pagina's
  Met illustraties
  Februari 2022
  220 gram
  215 x 135 x 15 mm
  EAN: 9789402147469
  Brave New Books

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen