Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Ralph Waldo Trine,De hogere krachten van de geest
  • Ralph Waldo Trine,De hogere krachten van de geest
Ralph Waldo Trine,De hogere krachten van de geest
De hogere krachten van de geest
Inspiration Classic 40
€ 38.97
24 Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00
Wij wonen in twee koninkrijken: het innerlijke koninkrijk, het koninkrijk van de geest, en het uiterlijke koninkrijk, dat van het lichaam en het fysieke universum om ons heen. In het eerste, het koninkrijk van het onzichtbare, liggen de stille, subtiele krachten die voortdurend de voorwaarden van het laatste bepalen, en met exacte precisie.
Het vinden van de juiste balans in het leven is een van de allerhoogste essenties van elk succesvol leven. Wij moeten werken, want wij moeten brood hebben om te eten. Wij hebben ook andere dingen nodig dan alleen brood. Zij zijn niet alleen waardevol, comfortabel maar ook noodzakelijk. Het is echter een dom, onwennig wezen dat niet beseft dat het leven uit meer bestaat. Zij betekenen louter een bestaan, niet overvloed of volheid van leven.
Onze heersende gedachten en emoties bepalen, en met absolute nauwkeurigheid, de heersende omstandigheden van ons uiterlijke, materiële leven, en evenzo de heersende omstandigheden van ons lichamelijke leven. Zouden wij graag in het laatste andere omstandigheden hebben, dan moeten wij de nodige wijzigingen aanbrengen in het eerste. De stille, subtiele krachten van verstand en geest, die onophoudelijk aan het werk zijn, vormen voortdurend deze uiterlijke en lichamelijke condities.Extra informatie:
Inspiration Classic 40
Paperback / softback
230 pagina's
Januari 2021
308 gram
210 x 145 x 14 mm
EAN: 9789077662908
Fountain of Inspiration

24 Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00