Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Rachel Caine,Stillhouse Lake
  • Rachel Caine,Stillhouse Lake
Rachel Caine,Stillhouse Lake
Stillhouse Lake
Stillhouse Lake 1
€ 21.50

Tijdelijk niet leverbaar


Gina is een introverte huisvrouw met een gelukkig huwelijk en twee leuke kinderen. Maar dan wordt door een auto-ongeluk het geheime leven van haar man als seriemoordenaar onthuld. Gina’s voormalige leven is voorbij, ze begint opnieuw, neemt een nieuwe naam aan, Gwen Proctor, die zich ontpopt als een moeder die door het vuur gaat voor haar kinderen.

Nu haar ex in de gevangenis zit, heeft de nieuwe Gwen een toevluchtsoord gevonden in een huis in het afgelegen Stillhouse Lake. Toch blijft ze doelwit van stalkers en internettrollen die denken dat ze iets te maken heeft met de misdaden van haar man. Voorlopig blijft ze erop vertrouwen dat haar kinderen eindelijk rustig kunnen opgroeien.

Maar net als ze zich op haar gemak begint te voelen met haar nieuwe identiteit, wordt er een lichaam gevonden in het meer – en komen er dreigende brieven van een maar al te bekend adres. Gwen moet voorkomen dat ze wordt ontdekt – of toekijken hoe haar kinderen het slachtoffer worden van een moordenaar die haar wil kwellen. Eén ding is zeker: ze heeft geleerd hoe ze het kwaad moet bestrijden. En ze zal nooit stoppen.Extra informatie:
Stillhouse Lake 1
Paperback / softback
352 pagina's
Juli 2019
522 gram
216 x 141 x 32 mm
EAN: 9789045218441
Xander Uitgevers B.V.


Tijdelijk niet leverbaar