Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Pim Fortuyn,De islamisering van onze cultuur
  • Pim Fortuyn,De islamisering van onze cultuur
Pim Fortuyn,De islamisering van onze cultuur
De islamisering van onze cultuur
€ 14.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Elke periode in onze geschiedenis kent haar eigen beperkingen, vergezichten en ook idealen. Ons ideaal is te komen tot een multiculturele samenleving die ook daadwerkelijk als zodanig functioneert. Daartoe zullen we oplossingen moeten zoeken voor de problemen die zich voordoen op plekken waar de Nederlandse cultuur dreigt ondergesneeuwd te raken door islamitische invloeden.

Een volk zonder bewust beleefde identiteit ontaardt op den duur in een verzameling mensen waarbinnen de samenhang verdwijnt. Een krachteloos volk, zonder gemeenschappelijke idealen, zonder een stelsel van normen en waarden. Met zo’n volk loopt het uiteindelijk niet goed af.

Bewust beleefde Nederlandse identiteit, opkomen voor essentiële normen en waarden, in debat gaan met hen die daar een andere mening over hebben, daarover gaat dit boek. Ik hoop dat het aanzet tot nadenken en tot actieve deelname aan het maatschappelijke en politieke debat, opdat de multiculturele samenleving inhoud en vorm krijgt. Het woord als wapen, daarmee moeten we het in de moderniteit doen en op termijn zal dat een respectvol, liefdevol en buitengewoon effectief wapen blijken te zijn!

Dit boek is oorspronkelijk verschenen in 2002, als reactie op Fortuyns boek `Tegen de islamisering van onze cultuur. Nederlandse identiteit als fundament` uit 1997. In 2021 is het opnieuw uitgegeven door Vesper Publishing, voorzien van een nieuw voorwoord door opiniemaker Afshin Ellian.


Extra informatie:

Paperback / softback
132 pagina's
Mei 2021
202 gram
215 x 140 x 13 mm
EAN: 9789083134635
Vesper Publishing

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen