Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Pieter Aspe,13
  • Pieter Aspe,13
  • Pieter Aspe,13
13
Ingenaaide editie
€ 22.99
  (Paperback / softback) Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op zaterdag *
  • Vanaf € 26.50 gratis verzenden


Zelfs een huwelijk kan geen rust brengen in het bestaan van Pieter Van In. Net wanneer hij op het punt staat om zich in de echt te verbinden, wordt hij gestoord door een man die op het eerste gezicht niet zo dood is als hij hoort te zijn.

In 13 hebben de bevallige Hannelore Martens en de onstuimige Pieter Van in het plan opgevat om in het huwelijksbootje te stappen. Hun beider ja-woord moet de bezegeling worden van hun reeds zeven jaar durende liefde. Een rustige voorbereiding van hun huwelijksfeest is de geliefden echter niet gegund. Wanneer in een Brugges hotel het lijk wordt aangetroffen van de heer Raes moet Van In de kersverse weduwe inlichten over het plotse overlijden van haar man. Als die echter even later alive and kicking binnenstapt, is Van In geheel van zijn stuk gebracht. Hij komt terecht in een maalstroom van gebeurtenissen die hem bijna fataal wordt.

De auteur:
Pieter Aspe is de meestgelezen misdaadauteur in Vlaanderen. 13 is de dertiende roman in de reeks met het succesvolle speurduo Van In en Versavel. Voor Zoenoffer ontving de auteur de Hercule Poirotprijs 2001 voor de beste Vlaamse misdaadroman en met De vijfde macht won hij in 2002 de felbegeerde Humo's Gouden Bladwijzer. Aspes personages krijgen ook fysiek gestalte, want de Van In-reeks wordt door VTM verfilmd en in 2004 uitgezonden.

Extra informatie :

Paperback / softback
277 pagina's
Januari 2003
432 gram
215 x 139 x 27 mm
EAN: 9789022317891
Manteau


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.