Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Phil Allen,Haal het beste uit je putter
Haal het beste uit je putter
Golfen met Phil Allen
€ 16.95
   Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op zaterdag *
  • Vanaf € 26.50 gratis verzenden


In dit vijfde deel van de reeks ‘Golfen met Phil Allen’, wordt nader ingegaan op de basisprincipes van het putten. Wat is de beste techniek om de beste puts te maken en daardoor het aantal benodigde slagen substantieel te verminderen.

Door middel van Phils’ heldere uitleg en met behulp van instructieve foto’s is het structureel verbeteren van een van de belangrijkste slagen van iedere ronde binnen handbereik.

Putten is een uiterst individuele slag en daarom wordt er gedetailleerd ingegaan op de persoonlijke voorkeuren en omstandigheden die bepalend kunnen zijn voor een succesvolle put. Naast de juiste grip, zijn hierbij de technieken om snelheid en richting te bepalen cruciaal, en ook het op een juiste manier inschatten van de snelheid van de green.

Niet zelden slaagt de (gevorderde) golfer erin om reeds binnen enkele slagen de green te bereiken, maar blijkt het succesvol putten vaak een dusdanig obstakel dat het uiteindelijk resulteert in een te hoge score.

De heldere en zeer praktische uitleg van Phil Allen zal zeker leiden tot het verlagen van het aantal benodigde slagen!

Wie zijn score wil verlagen, moet dit boek zeker lezen en toepassen!Extra informatie:
Golfen met Phil Allen
Paperback / softback
64 pagina's
Met illustraties
April 2022
250 gram
218 x 172 x 10 mm
EAN: 9789493259140
edicola sport


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.