Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  Peter den Hollander,Vluchten
  Vluchten
  € 14.95
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen  Peter den Hollander
  Vluchten

  Vluchten is het aangrijpende relaas van een generatie jongeren op drift. Op een ingenieuze manier verweeft Peter den Hollander de lotgevallen van vijf moslims en een autochtone Nederlander met elkaar, die elk voor zich, met sterk verschillende motieven, richting aan hun leven proberen te geven.

  Vastbesloten hun geloofsgenoten bij te staan in hun verzet tegen president Assad en diens bondgenoten, vertrekken Yazid en zijn zus Fatima vanuit Nederland naar Syrië, tegen wil en dank geholpen door de ik-figuur van de roman, Sander, die zijn geliefde hiermee uit zijn leven ziet verdwijnen.
  Vrijwel tegelijkertijd besluiten de Syriërs Ezra en Faye de hel van de oorlog in Damascus te ontvluchten en op zoek te gaan naar een nieuw thuisland in het Westen.
  Terwijl Yazid en Fatima in Syrië tot de ontdekking komen dat het goede en het kwade in een oorlog onlosmakelijk verbonden zijn, ondervinden Ezra en Faye al gauw dat angst en dreiging niet alleen bij oorlog horen. Wie onuitgenodigd in het veilige Europa aankomt, is nog niet klaar met vluchten.

  Peter den Hollander brengt in Vluchten niet alleen een generatie jongeren dichtbij die zelden wordt gezien, maar stelt ook met veel empathie een onderwerp centraal dat de discussie van onze tijd beheerst.
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  106 pagina's
  September 2019
  139 gram
  185 x 135 x 10 mm
  EAN: 9789083021515
  In de Rieten Stoel

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen