Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Peter R. De Vries,Een moord kost meer levens
  • Peter R. De Vries,Een moord kost meer levens
  • Peter R. De Vries,Een moord kost meer levens
Een moord kost meer levens
€ 22.50
   Thuisbezorgen

  • Bestel vóór: 21:00
  • Bij u in huis op zaterdag *
  • Vanaf € 26.50 gratis verzenden


Een moord kost meer levens
Peter R. de Vries

`Dit is mijn beste boek, beter dan de Heineken-ontvoering...` - Peter R. de Vries. Nu in geheel herziene editie met uitgebreid voorwoord waarin Peter R. de Vries terugkijkt op de totstandkoming van het boek.
Als zijn vader wordt gearresteerd voor de geruchtmakende moorden op twee kinderen is Paul Spruit nog een puber. Het gezin weet niets van de misdaden van de vader, die berucht werd als de Donald Duckverkoper.
Als alles aan het licht komt en de vader wordt gearresteerd, is voor het gezin Spruit geen normaal leven meer mogelijk. Pauls moeder haalt ten einde raad haar ex-man in huis. Deze is gewelddadig. Omdat aangiftes niets uithalen neemt Paul het recht in eigen hand: in blinde woede steekt hij zijn stiefvader dood. Hij dumpt het lijk bij een kerkhof.
Vanaf dat moment is het leven van Paul Spruit een criminele achtbaan. Hij ontsnapt na een gijzeling uit het Pieter Baan Centrum. Als hij weer is opgepakt bekent hij moorden die hij niet beging. Na verpleging in TBS-klinieken komt Paul Spruit in vrijheid om weer de fout in te gaan. Bij een roofoverval vallen twee doden.
Peter R. de Vries noteerde het levensverhaal van Paul Spruit. Een moord kost meer levens is een schokkend en aangrijpend relaas. Op meesterlijke wijze beschrijft De Vries de problematiek van een doorsnee-gezin dat een buitengewoon schokkende ervaring moet verwerken. Daarna volgt een rollercoaster van gebeurtenissen. Een moord kost meer levens is een absolute true crime klassieker!
Lezers schreven:
`Een uitstekend gedocumenteerd boek. Zulke verhalen moeten geschreven worden’
`Het verhaal slurpt je werkelijk vanaf de allereerste bladzijde op!`

`Zeer goed geschreven! Wanneer je erin begint wil je niet meer stoppen’

Peter R. de Vries (1956), Nederlands bekendste misdaadverslaggever, schreef onthullende reportages en boeken, maakte langlopende tv-programma’s, was Omroepman van het Jaar en oogstte internationale roem met zijn reportage over Nathalie Holloway en Joran van der Sloot.Extra informatie:

Paperback / softback
320 pagina's
Februari 2019
616 gram
230 x 151 x 34 mm
EAN: 9789089757432
Just Publishers


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.