Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Peter Nientied, Jantien Martin,De sweet spot van leiderschap
  • Peter Nientied, Jantien Martin,De sweet spot van leiderschap
Peter Nientied, Jantien Martin,De sweet spot van leiderschap
De sweet spot van leiderschap
Waar visie, autonomie en motivatie samenkomen
€ 24.99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenIn De sweet spot van leiderschap brengen Peter Nientied en Jantien Martin leiderschap naar een hoger niveau, waarmee complexe vraagstukken in veranderende omstandigheden in goede banen geleid kunnen worden. Enerzijds zijn een duidelijke visie en strategie nodig, anderzijds vraagt het om meer autonomie in de uitvoering, voor meer slagkracht en flexibiliteit.
Peter Nientied en Jantien Martin hebben een leiderschapsmodel ontwikkeld gebaseerd op een alternatieve kijk op leiderschap, met zelfleiderschap als basis, ondersteund door empowering leidinggevenden die verantwoordelijkheden en zeggenschap delegeren om gedeeld leiderschap in teams te stimuleren. Daar waar zelfleiderschap, empowering leiderschap en gedeeld leiderschap samenkomen, ontstaat een vliegwiel.
Dit is de sweet spot van leiderschap. Hoe je de sweet spot van leiderschap benadert, wordt met aansprekende voorbeelden en praktische stappen uitgelegd. Door aan de slag te gaan met de inzichten en strategieën uit dit boek wordt het leiderschap meer gedeeld en nemen het werkplezier, de autonomie en de motivatie toe, en het succes van de organisatie.


Extra informatie:

Paperback / softback
176 pagina's
Met illustraties
November 2021
311 gram
232 x 152 x 17 mm
EAN: 9789047015840
Business Contact

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen