Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Peter Arrhenius,`s Nachts, als jij slaapt
  • Peter Arrhenius,`s Nachts, als jij slaapt
Peter Arrhenius,`s Nachts, als jij slaapt
`s Nachts, als jij slaapt
wordt er hard gewerkt
€ 13.99
Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen``s Nachts als jij slaapt` is een groot formaat, superstevig flappenboek op rijm voor kleuters, van topillustrator Ingela P Arrhenius. Het rijmende verhaaltje gaat over alle belangrijke beroepen die worden uitgeoefend als de meeste mensen al lekker in bed liggen. Perfect om voor te lezen voor het slapengaan, zodat elke peuter kan dromen over de verse broodjes die gebakken worden en de treinen die blijven rijden terwijl zij heerlijk onder de wol liggen.

Het lijkt soms misschien alsof iedereen `s nachts lekker in zijn warme bedje ligt, maar dat is niet het geval! In dit kleurrijke boek staan een paar beroepen die diep in de nacht uitgevoerd worden, zodat het leven elke ochtend weer in alle drukte kan beginnen. Denk aan beroepen als visser en machinist, en ook de dokter en verpleger zijn al heel vroeg aan het werk. Zoals zo vaak opent Ingela P Arrhenius de ogen van de allerkleinsten voor nieuwe, spannende concepten met meer informatie over de wereld om hen heen.

Auteur en illustrator Ingela P Arrhenius maakt een feest van de eerste boekjes voor je peuter. Haar kleurrijke `Kiekeboe`-serie en de beroemde `Waar ben je?`-reeks zijn al jarenlang een groot succes.
Recensie:
&C
30-09-2022
'Dit peuterboek staat vol mooie illustraties.'

Extra informatie:

14 pagina's
Met illustraties
September 2022
817 gram
295 x 248 x 18 mm
EAN: 9789025776688
Gottmer

Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen