Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Paul Nowee,Dollardans in Cannon-Field
  • Paul Nowee,Dollardans in Cannon-Field
Paul Nowee,Dollardans in Cannon-Field
Dollardans in cannon-field
€ 16.99

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


"Al een tijdje wordt het Zuiden van de States werkelijk overspoeld met valse 2 en 5 dollarbiljetten. Als het zo doorgaat, kan de hele economie van de States gevaar lopen! De Federale politie staat echter nog steeds voor een raadsel en ten einde raad roepen ze de hulp van Arendsoog in.
Het enige aanknopingspunt dat Arendsoog kan vinden is de ""Jane and Mary"", een showboot die langs verschillende steden vaart. Een onderzoek aan boord leert alleen een nat pak op en als de sherrif hetzelfde wil doen wordt hij de volgende dag dood gevonden. Het vermoeden dat de ""Jane and Mary"" iets met de valsmunterij te maken heeft wordt zekerheid als de twee dekjongens van de boot schoon schip besluiten te maken. Voordat Arendsoog en Witte Veder de boot echter te pakken hebben, is hij al opgeblazen. Het werd de schurken blijkbaar te heet onder de voeten. Van de schurken zelf is geen spoor, maar wat ze wel in het wrak vinden is... een drukpers.
Arendsoog en Witte Veder zetten meteen de achtervolging in op de schurken, maar komen er al snel achter dat ze te maken hebben met een stel gewetenloze schurken die nergens voor terugdeinzen. Hoe zal dat aflopen? Je leest het in deze spannende Arendsoog!"

Extra informatie:
Arendsoog 35
Paperback / softback
160 pagina's
Februari 2015
178 gram
200 x 130 x 13 mm
EAN: 9789049910358
Pantheon

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen