Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Paul Nowee,Arendsoog en de grote grondroof
  • Paul Nowee,Arendsoog en de grote grondroof
Paul Nowee,Arendsoog en de grote grondroof
De grote grondroof
€ 16.99

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


"Een zekere Don Rafael blijkt ineens de eigenaar te zijn van zo`n beetje heel Arizona! Iedereen die de grond waar ze op werkten altijd als hun eigendom beschouwd hebben, moeten nu ineens geld betalen om op die grond te mogen blijven! Menigeen heeft al een rechtszaak aangespannen, maar Don Rafael wordt overal in het gelijk gesteld. Ook Arendsoog heeft zorgen, maar... wonder boven wonder wordt het district Dorwan gespaard! Toeval, of... is Don Rafael soms bang voor onze vrienden? Maar dat zou weer betekenen dat het hele zaakje niet zo legaal is als men zou denken. Arendsoog en Witte Veder besluiten een onderzoek in te stellen.
Onze vrienden reizen naar Phoenix, waar de vertegenwoordigers van Don Rafael op het moment ""bezig"" zijn. Ze ontdekken dat het ""hoofdkantoor"", waar alle instructies gehaald worden in Yuma ligt. Ze gaan daarnaartoe op weg, maar worden door de sheriff van Phoenix per telegram aangeraden uit te stappen. Een paar mijl verder wordt de trein opgeblazen...
Dan volgen de gebeurtenissen elkaar snel op: Arendsoog gaat op bezoek bij Don Rafael, ontsnapt ternauwernood uit diens huis en ontdekt dat de man die hij heeft gezien niet de echte Don Rafael is. Maar wie is hij dan wel? En waar is de echte Don Rafael? En... zal het onze vrienden lukken dit avontuur tot een goed einde te brengen? Je leest het allemaal in deze spannende Arendsoog!"

Extra informatie:
Arendsoog 60
Paperback / softback
156 pagina's
Maart 2015
183 gram
200 x 130 x 14 mm
EAN: 9789049910600
Pantheon

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen