Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Paul Haenen, Margreet Dolman, Dominee Gremdaat,Het vrolijke winterboek
  • Paul Haenen, Margreet Dolman, Dominee Gremdaat,Het vrolijke winterboek
Paul Haenen, Margreet Dolman, Dominee Gremdaat,Het vrolijke winterboek
Het vrolijke winterboek
Gruwelijke kerstverhalen, aangrijpende gedichten, ontroerende tips en opbeurende preken voor de donkere dagen
€ 25.00
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen‘Een fantastisch boek voor nu, echt een boek tegen de coronakersdip.’ de Boekenraad in de Volkskrant

Een lees- en bladerboek met ontroerende, mooie en grappige verhalen en gedichten van Margreet Dolman, met opbeurende preken van dominee Gremdaat

Paul Haenen heeft het niet zo op kerst, en hij zal heus niet de enige zijn. In de traditionele manier om kerst te vieren, het geijkte opzitten, pootjes geven en je volstoppen in familieverband, komt meer en meer de klad. Maar wat dan?

Margreet Dolman, Dominee Gremdaat en Paul Haenen, een mensenmens bij uitstek, weten als geen ander zowel degene die zich door de donkere winter heen worstelt als degene die zich verheugt op de wintermaanden met Het vrolijke winterboek op te beuren.

Uit de archieven van Paul Haenen werden de beste verschrikkelijke kerstverhalen en prikkelendste gedichten van Margreet Dolman alsmede de prachtigste preken van Dominee Gremdaat geplukt. Aangevuld met tips hoe je onder een kerstdiner uitkomt, hoe je ruzie weg kunt blazen, hoe je het hoofd boven water weet te houden en nog veel meer opbeurende uitwegen uit beklemmende situaties. Zo werd het boek een vrolijk allegaartje, zoals een winterboek hoort te zijn.

De wintermaanden kunnen dan wel donker, kil en eenzaam zijn, maar Margreet Dolman en Dominee Gremdaat verlichten die met humor, wijsheid en relativering. Het vrolijke winterboek is dan ook een boek waarin vermaak én troost samenkomen.


Extra informatie:

Hardback
284 pagina's
November 2021
982 gram
248 x 182 x 34 mm
EAN: 9789029094764
J.M. Meulenhoff

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen