Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Paul Biegel,Het sleutelkruid
  • Paul Biegel,Het sleutelkruid
Paul Biegel,Het sleutelkruid
Het sleutelkruid
€ 17.99

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen


"Het sleutelkruid' van Paul Biegel met illustraties van Linde Faas gaat over de oude koning Mansolein en is een echte kinderklassieker

Een waar juweeltje uit de Nederlandse jeugdliteratuur! "Het sleutelkruid' van Paul Biegel is een onmisbaar boek in de boekenkast van elke jonge lezer.
Het sleutelkruid
In een koperen burcht woont de oude koning Mansolein. Hij is zo oud, dat alleen een wondermiddel hem kan redden. Een dokter gaat op reis, op zoek naar het sleutelkruid, het wondermiddel. Onderweg stuurt hij de dieren, de inwoners van het koninkrijk, naar de koning. Zij moeten hem verhalen vertellen, om zijn hart te laten kloppen. Linde Faas maakte voor "Het sleutelkruid' warme, eigenzinnige illustraties.
Meesterverteller
Paul Biegel is de meesterverteller van de Lage Landen, een van de meest geliefde stemmen in de Nederlandse jeugdliteratuur. Voor zijn werk kon hij onder andere twee Gouden Griffels en vier Zilveren Griffels in ontvangst nemen. Ook voor "Het sleutelkruid' ontving hij een Gouden Griffel. Paul Biegel is de auteur van meer dan 60 boeken.


Extra informatie:

Hardback
160 pagina's
Met illustraties
Oktober 2020
417 gram
249 x 167 x 18 mm
EAN: 9789025773717
Gottmer

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen