Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Pamela Kribbe,Op weg naar een nieuwe tijd
  • Pamela Kribbe,Op weg naar een nieuwe tijd
Pamela Kribbe,Op weg naar een nieuwe tijd
Op weg naar een nieuwe tijd
Boodschappen over bewustzijnsgroei
€ 16.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenIn dit spirituele boek voor lichtwerkers en andere geïnteresseerden gebruikt Pamela Kribbe channeling om de grote veranderingen van deze nieuwe tijd te duiden, waaronder de coronacrisis. De bestsellerauteur van ‘De verboden vrouw spreekt’ en ‘Bezield leven’ laat zien dat veel mensen streven naar zingeving en zelfheling, die alleen vervuld kunnen worden door bewustzijnsgroei.

De uitdagingen van nu laten de noodzaak zien van spirituele inkeer en contact met ons hart om te groeien op het gebied van relaties, omgang met de Aarde en bewust leven. Door channeling geeft Pamela Kribbe boodschappen door vanuit verschillende bronnen van wijsheid (Jeshua, Maria Magdalena, Moeder Aarde). De gechannelde teksten nodigen ons uit om stappen te zetten op weg naar een Nieuwe Tijd.

//`Pamela Kribbe heeft, naast haar gave om boodschappen door te krijgen, als filosoof een groot inzicht in de menselijke ervaring. Haar werk is zuiver, oorspronkelijk, troostrijk en draagt een diepe diepte en rijke intelligentie in zich.` – Susan Smit//


Extra informatie:

Paperback / softback
144 pagina's
November 2021
186 gram
204 x 134 x 12 mm
EAN: 9789401305242
Altamira

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen