Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • P. Weisfelt,Nestgeuren
  • P. Weisfelt,Nestgeuren
P. Weisfelt,Nestgeuren
Nestgeuren
Over de betekenis van de ouder-kind relatie in een mensenleven
€ 39.95

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Nestgeuren. Wie kent niet de geuren van het ouderlijk nest? Bij sommige mensen, roept de gedachte eraan al de sfeer van warmte, welkom en veiligheid op. Bij anderen is er meteen een associatie met zeer pijnlijke ervaringen. Soms is er sprake van een mengeling van zeer verschillende gevoelens. Wat onze achtergrond ook is, de invloed van de ouder-kind relatie doet zich ons hele leven gelden, zowel bewust als onbewust. Nestgeuren is thuiskomen bij jezelf.

Dit boek vertelt hoe ouders en kinderen op een goede manier met elkaar kunnen omgaan. Alle belangrijke thema's in de ouder-kind relatie komen hierbij aan bod. De thema's worden helder neergezet en met voorbeelden geïllustreerd. Het boek is zo geschreven dat het door ieder die in het onderwerp is geïnteresseerd gelezen kan worden.

Nestgeuren is ook bedoeld voor docenten, studenten en werkers in de (jeugd)hulpverlening en psycho-sociaal werk. Het kan gebruikt worden als een basis voor verschillende vormen van begeleiding en hulpverlening. Aan de hand van theoretische concepten worden praktische suggesties gegeven en worden veel oefeningen aangeboden voor het begeleidingscontact. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met richtlijnen voor begeleiders.

Extra informatie:

Paperback / softback
Juli 1996
508 gram
234 x 149 x 19 mm
EAN: 9789024413737
Boom

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen