Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Omar Mohout, Laurence Jacobs,Nooit nog normaal
  Nooit nog normaal
  Aan de slag in de digitale wereld
  € 25.00
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  De wereld verandert en doet dat in een duizelingwekkend tempo. Er zijn verschillende krachten die aan de basis van die omwentelingen liggen, maar de digitalisering is ontegensprekelijk de grootste. Laurence Jacobs en Omar Mohout werpen, met de hulp van heel wat experts uit het veld, een blik op de ‘bigger picture’ nu corona die digitale versnelling nog meer heeft doen toenemen. Ze gaan op zoek naar wat de doorgedreven digitalisering betekent voor drie cruciale domeinen in onze maatschappij: het onderwijs, de arbeidsmarkt en het ondernemen.

  Samen met de auteurs stelt de lezer vast dat een nieuw tijdperk is aangebroken waarin het nooit nog normaal lijkt te gaan worden. Maar dat hoeft niet per se onheilspellend te zijn. Met een ondernemende houding, een niet-bij-de-pakken-blijven-zitten mindset en zin voor initiatief kan iedereen het beste uit dat nooit nog normaal halen. Zo kan de digitalisering ons vleugels geven en een hefboom zijn om meer mens binnen te brengen in alle domeinen van onze samenleving.

  Laurence Jacobs werkt als Lead Coördinator bij de technologiefederatie Agoria. Ze is ‘Women in Tech’-voortrekker en -ambassadeur en werkt mee aan het ‘Be The Change’-project dat digitalisering en de Belgische arbeidsmarkt in kaart brengt.

  Omar Mohout is Entrepreneurship Fellow bij Sirris en een veel gepubliceerd auteur. Hij is een voormalige technologieondernemer, een adviseur van groeibedrijven en professor Ondernemerschap bij Antwerp Management School en Solvay Business School.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  Juli 2021
  401 gram
  238 x 152 x 16 mm
  EAN: 9789463372619
  Pelckmans uitgevers

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen