Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

Olivier,Grenson/ Dufaux,,Jean,Niklos Koda 11
Niklos Koda
11. de Dans van de Duivel
Niklos Koda
€ 8.50

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

Het eerste album van Niklos Koda verscheen in 1999. De intelligente mix van spanning, spionage en magie wist meteen vele lezers te bekoren. Vijf jaar geleden sloot het tiende album de eerste verhalencyclus af. Het uitgelezen moment voor tekenaar Olivier Grenson om even afstand van de reeks te nemen en zich op andere, meer persoonlijke projecten te storten zoals het in 2013 verschenen Geen weg terug in de collectie Getekend.

In het comebackalbum De dans van de duivel treffen we een koude en berekende Niklos Koda, haast onherkenbaar naast de onverbeterlijke charmeur uit zijn begindagen bij Bureau 9, de mysterieuze cel van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Om zijn naasten te redden moest Koda zwarte magie aanwenden. Maar nu, in de confrontatie met zijn vijanden in 'sjanghai, dreigt hij zich te laten meeslepen door de occulte krachten die hij probeert te beheersen. En toch...

kan je kwaad niet het beste met kwaad bestrijden?

Extra informatie:
Niklos Koda
Paperback
56 pagina's
Januari 2014
287x218x10 mm
EAN: 9789055818327
Ballon Media N.V.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen