Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

Olivier,Grenson/ Dufaux,,Jean,Niklos Koda 02
Niklos Koda
02. God van de JakhalzenDerde Stroming
Niklos Koda
€ 8.50

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

De hallucinerende ontknoping van de eerste missie van de grootste vrouwenverleider onder de spionnen! Na de gefluisterde confidenties ?Achterin de berlines? moet Niklos Koda nu dringend een einde zien te maken aan een uiterst dodelijk staatsgeheim? De diplomatiek attach? van een Derde-Wereldland, die met de Franse regering moet onderhandelen over de fabelachtige rijkdom aan delfstoffen van zijn land, heeft een verschrikkelijk wapen meegebracht :de voodoo-tovenaar Barrio J?sus, tegen wiens dodelijke krachten niets of niemand bestand is. De spion-diplomaat Niklos Koda moet deze killer zonder gezicht, die vanuit een suite in het Lutetia opereert, zien te ontmaskeren. Om zijn opdracht tot een goed einde te brengen heeft Koda een kamer in hetzelfde hotel genomen. Hij heeft bovendien de echtgenote van het hoofd van de delegatie verleid, de beeldschone en mysterieuze Theodora.

Maar het hotel, dat wemelt van de valstrikken, is niet meer dan een illusie, een spiegel waarmee Barrio J?sus tracht Koda op een dwaalspoor te zetten? Gelukkig is zijn charme nog onverlet en zal Theodora zijn draad van Ariadne zijn die hem naar de ultieme confrontatie met de verschrikkelijke ?god van de jakhalzen? leidt! De ontknoping van een onderzoek voorbij de grenzen van de ratio. Een gevaarlijke strijd met ontembare bovennatuurlijke krachten. Betoverde vrouwen met dodelijke toverkracht. Een held wiens sex-appeal zijn voornaamste wapen is. Ongewoon, meeslepend, huiveringwekkend.

Een betoverende moderne thriller!

De auteur:
- Geboren te Charleroi in 1962.

Vanaf zijn tien jaar was hij gefacineerd door strips toen hij Kuifje en Lucky Luke ontdekte. Hij studeerde animatie te Brussel. In 1989 begint hij met de strip De golem dat het begin is van de serie Carland Cross, een traditionele dedective

Extra informatie:
Niklos Koda
Paperback
56 pagina's
288x212x10 mm
EAN: 9789055812981
Ballon Media N.V.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen