Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Nosy Crow Limited,Mummies ontrafeld
  • Nosy Crow Limited,Mummies ontrafeld
Nosy Crow Limited,Mummies ontrafeld
Mummies ontrafeld
Ontdek alles over de mummies in het oude Egypte
€ 14.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenOntdek in ‘Mummies ontrafeld’ van Tom Froese alles wat je maar weten wilt over mummies in het oude Egypte en archeologie. Van de vele rituelen die erbij kwamen kijken tot hoe belangrijk de Nijl was en welke Egyptische goden en wat zij betekenden, alles komt voorbij. Het hele boek is voorzien van prachtige, kleurrijke en verhelderende illustraties met een vleugje humor, en het omslag is van goudfolie!

Wist je dat de oude Egyptenaren geloofden dat je hart werd opgegeten door een nijlpaardleeuw-krokodil-godin als je niet naar het hiernamaals mocht? En dat een lichaam voor altijd bewaard moest blijven? Dat er wel vier voetbalvelden aan linnen wikkels nodig waren voor één mummie? En welke Farao de beroemdste mummie ter wereld werd? ‘Mummies ontrafeld’ biedt een superinteressant en prachtig geïllustreerd kijkje duizenden jaren terug in de tijd. Niet alleen is alles te lezen over hoe mummies precies werden gemaakt en hoe ze werden begraven, ook Egyptische goden, de Pyramides, Europese archeologen en grafrovers komen aan bod.

Nuttige informatie wordt afgewisseld met leuke weetjes en mummieblunders – want het ging lang niet altijd goed! De illustraties van Tom Froese zijn kleurrijk en passen perfect bij het onderwerp, het oude Egypte!Extra informatie:

Hardback
32 pagina's
Met illustraties
Oktober 2021
493 gram
298 x 258 x 10 mm
EAN: 9789025775391
Gottmer

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen