Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Nora Roberts,Ontluiken
  • Nora Roberts,Ontluiken
Nora Roberts,Ontluiken
Ontluiken
De jonge Breen keert samen met haar vriend Marco terug naar haar geboortegrond, waar ze moet leren haar krachten te accepteren - en wie ze werkelijk is.
Drakenhart 2
€ 20.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenHet tweede deel van de meeslepende Drakenhart-serie

De wereld van de magie en die van de mens zijn lang van elkaar vervreemd geweest. Maar er zijn mensen die tussen beide kunnen reizen, zoals Breen Siobhan Kelly. Ze is net teruggekeerd naar Talamh, met haar vriend Marco, die verbijsterd en verward is door deze plek vol draken, feeën en meerminnen (en, tot zijn chagrijn, zonder wifi). In Talamh is Breen niet gewoon de jonge onderwijzeres die Marco dacht te kennen: hier leert ze om te gaan met de kracht van haar ware identiteit. Marco wordt verwelkomd door Breens volk, en door Keegan, leider van de Fey. Keegan heeft Breen tot krijger opgeleid, en samen met zijn bewondering voor haar kracht en vaardigheden is zijn verlangen naar haar gegroeid.

Maar één lid van Breens bloedlijn staat niet klaar om haar in zijn armen te sluiten: haar grootvader, de verbannen god Odran. Hij maakt plannen om Talamh te vernietigen. Iedereen moet samenwerken om zijn duistere krachten te verslaan. Er zal verlies en verdriet zijn, verraad en bloedvergieten. Maar Breen zal zich door niets laten tegenhouden op haar reis om te worden waarvoor ze is geboren.


In de pers

‘Een van ’s werelds succesvolste auteurs.’ AD Magazine

‘Roberts weet precies hoe ze haar publiek moet betoveren.’ The Washington Post

‘Een epische trilogie.’ Vrij Nederland
Extra informatie:
Drakenhart 2
Paperback / softback
496 pagina's
November 2021
638 gram
218 x 142 x 41 mm
EAN: 9789022592359
Boekerij

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen