Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Nico  Dijkshoorn,Dijkshoorn leest
  • Nico  Dijkshoorn,Dijkshoorn leest
Nico  Dijkshoorn,Dijkshoorn leest
De Dichter draait door
1 CD Luisterboek
€ 11.99

Tijdelijk niet leverbaar

Als er iemand is in Nederland die sneller schrijft dan zijn eigen schaduw, is het Nico Dijkshoorn: columns (de Volkskrant, Voetbal International, De Pers, Nu.nl), verhalen (o.a. voor Hard Gras), gedichten, romans. Nico Dijkshoorn is huisdichter van De wereld draait door.
Hij debuteerde met de dikste debuutbundel ooit, Daar schrik je toch van en publiceerde vervolgens de roman De tranen van Kuif den Dolder. Daarnaast schrijft hij ook liedjes, die hij met zijn band de Hank Five in het land ten gehore brengt.
De dichter draait door bevat liedjes en gedichten, voor publiek opgenomen in het Bonbontheater van Uitgeverij Rubinstein.

‘Kouwes (pseudoniem van Nico Dijkshoorn) is de P.C. Hooft van onze tijd. Hij schrijft over het problemen van het heden in voor ieder¬een begrijpelijke taal. Relevant. Opwindend. Prachtig.’ - www.depapierenwereld.nl, een website van Ronald Giphart, Jean-Marc van Tol en Bert Natter.
‘Absurde, bizarre, actuele en vooral geweldig grappige gedichten, waarmee P. Kouwes de drempels plat slaat en waardoor poëzie op¬eens toegankelijk en te genieten is.’
- Het Parool

Extra informatie:

Tijdelijk niet leverbaar