Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  Nicci French,Verloren
  Verloren
  € 13.99
  Bij u in huis op: dinsdag
  Bestel vóór: 21:00  Dwarsligger 676 is Verloren van Nicci French, een beklemmende pageturner over de verdwijning van een tienermeisje op een eiland.

  Alleenstaande moeder Nina woont met haar twee kinderen in een kleine gemeenschap op Sandling Island, voor de sombere oostkust van Engeland. Hoewel ze soms door de vloed worden afgesneden van het vasteland, voelt Nina zich thuis en veilig op het eiland. Totdat haar tienerdochter Charlie niet thuiskomt na een logeerpartijtje. Niemand lijkt de verdwijning serieus te nemen, maar Nina’s bezorgdheid slaat snel om in angst als ze op zoek gaat naar Charlie en ontdekt dat ze maar weinig weet van het leven van haar dochter.

  ‘Met Verloren verkeert het duo weer in bloedvorm. Dialogen en stijl zijn fantastisch vertaald. De broeierige suspense is op elke pagina voelbaar en de finale is zelfs onuitstaanbaar spannend.’ – Het Parool

  ‘Buitengewoon geraffineerd wordt het web van intriges geweven waarin de lezer tot ver in het verhaal verstrikt blijft.’ – AD Magazine

  ‘IJzersterke thriller. Het boek laat je niet meer los tot de laatste bladzijde.’ – Libelle

  Verloren is een bloedstollende thriller.’ – 4 sterren in Opzij

  Verloren is bijna niet weg te leggen.’ – 4 sterren in Flair
  Formaat: Dwarsligger
  Dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat: net zo klein en licht als een mobiele telefoon en 100% leesbaar. Door zijn compacte formaat en lichte gewicht kan je dwarsligger® gemakkelijk altijd en overal lezen. Ideaal voor bijvoorbeeld onderweg, op vakantie en in bed.

  Extra informatie:

  Dwarsligger
  Juni 2020
  110 gram
  120 x 82 x 15 mm
  EAN: 9789049807962
  Dwarsligger

  Bij u in huis op: dinsdag
  Bestel vóór: 21:00