Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Naomi D`hont,Op zoek naar kleine gelukjes...
  Op zoek naar kleine gelukjes...
  In en rondom mezelf
  € 26.96
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  `Op zoek naar kleine gelukjes...` geeft kinderen geestelijke en emotionele voeding. Groeibegeleiding in een boek voor kinderen vanaf 7 jaar. Het leert hen zichzelf beter begrijpen, het benoemen van hun gevoelens en brengt inzicht in de situaties op hun pad. Dit draagt bij aan een positieve mindset, het reguleren van emoties, stressreductie, het aansterken van (zelf)vertrouwen en een liefdevolle houding naar zichzelf en de ander toe. Ook balans en meer rust in lichaam en geest worden bevorderd met behulp van creatieve aandachtsoefeningen, affirmaties en yoga.

  Creativiteit, geluk en dankbaarheid worden gestimuleerd en momenten van even ontspannen en zelfreflectie, alsook het ontladen van prikkels krijgen een waardevolle plek.

  Dit dagboek ondersteunt de gezondheid en weerbaarheid van het kind, wakkert het zelfhelend vermogen aan en draagt bij aan het algeheel welzijn. Ze leren hun talenten kennen en ontdekken dat ze uniek en waardevol zijn. Zo kunnen kinderen gezond groeien, hun zelfbewustzijn vergroten en zich verder ontplooien in wie ze zijn.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  87 pagina's
  Met illustraties
  September 2021
  203 gram
  260 x 193 x 6 mm
  EAN: 9789403636009
  Mijnbestseller.nl

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen