Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  NAEMT,TECC Tactical Emergency Casualty Care
  TECC Tactical Emergency Casualty Care
  de Nederlandse editie
  € 29.95
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


  In de tactische civiele situatie telt elke seconde. Met het cursusboek TECC: Tactical Emergency

  Casualty Care leert de prehospitale zorgverlener over de medische respons en zorg voor patiënten bij een tactische civiele noodsituatie, waaronder situaties met actieve schutters. Deze praktische leerroute is bedoeld om verleners van spoedeisende medische zorg voor te bereiden op de hulpverlening aan patiënten in een tactische situatie.

  Deze eerste Nederlandse editie is een vertaling van de nieuwste Amerikaanse versie en is ontwikkeld door de National Association of Emergency Medical Technicians (NAEMT) en onderschreven door de American College of Surgeons. Het boek behandelt de actuele vakkennis voor Tactical Emergency Medical Services (TEMS), ofwel tactische spoedeisende medische zorg, volgens de huidige richtlijnen van de Committee on TECC. De NAEMT is door de Committee on TECC erkend als opleidingspartner.

  Praktische onderdelen van de leerroute
  Dit TECC-cursusboek leert de cursist de kernconcepten aan door duidelijke uitleg en een interactieve, activerende structuur. Het is zodanig geschreven dat het leest alsof je in gesprek bent in plaats van naar instructie te luisteren. Het cursusboek bevat de volgende terugkerende onderdelen:
  • Check je kennis: Vragen die je ertoe aanzetten om de kennis uit de lessen toe te passen, om je vaardigheden stevig te verankeren.
  • Vaardigheden beoefenen: Stapsgewijze uitleg van levensreddende technieken in de tactische omgeving.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  April 2021
  488 gram
  274 x 217 x 9 mm
  EAN: 9789036826600
  Bohn Stafleu van Loghum

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen