Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Monique Shaw,Leiden tussen tafellaken en servet
  • Monique Shaw,Leiden tussen tafellaken en servet
Monique Shaw,Leiden tussen tafellaken en servet
Leiden tussen tafellaken en servet
€ 20.50
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


`Leiden tussen tafellaken en servet` is de titel van de ontdekkingsreis die de Stadsfotograaf Monique Shaw gedurende een jaar door Leiden maakte. Leiden is een intieme wereldstad met een rijke geschiedenis waar veel interessante mensen wonen en werken. Soms al generaties lang, soms mensen die uit alle windstreken naar Leiden komen en ook weer gaan. Zo ontstaat een stad met inwoners die kleine ambities koesteren en inwoners die met grote en hemelbestormende plannen komen - beide werelden komen aan bod in de foto`s van Monique Shaw.
Een jaar lang publiceerde Monique haar foto`s met begeleidende tekst wekelijks in het Leidsch Dagblad. De foto`s en de teksten zijn vastgelegd in een treffend fotoboek. Het boek geeft een pakkend tijdsbeeld - een unieke blik op Leiden en haar inwoners.

Monique Shaw is afgestudeerd in Fotonica, wetenschappelijke fotografie. Na haar opleiding werd zij de eerste vrouwelijke militair fotograaf bij de Koninklijke Marine. Sinds 2009 is zij werkzaam als zowel fotograaf als styliste. Haar kracht ligt in het vertalen van woorden, wensen en ideeën naar sprekende beelden. Van augustus 2015 tot september 2016 was Monique Shaw de Stadsfotograaf van Leiden.Extra informatie:

Hardback
96 pagina's
Met illustraties
September 2016
527 gram
234 x 233 x 15 mm
EAN: 9789087282660
Leiden Publications

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen