Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Monica Maas,Bobbi krijgt een huisdier
  • Monica Maas,Bobbi krijgt een huisdier
Monica Maas,Bobbi krijgt een huisdier
Bobbi krijgt een huisdier
Bobbi
€ 5.00
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Bobbi zou zo graag een huisdier willen! Hij heeft geluk, want zijn vader neemt hem mee naar het asiel. Welk dier zal hij kiezen?
Bobbi krijgt een huisdier is een vrolijk herkenbaar boek voor peuters en kleuters. Want welk kind zou nou geen huisdier willen?

Bobbi wil heel graag een diertje.
Waar hij thuis voor zorgen kan.
Een hond, een poes of een konijntje.
Papa zegt: ‘Ik heb een plan!’Recensie:
NBD Biblion
27-02-2020
'Bobbi krÐgt een huisdier / tekst en illustraties: Monica Maas. - [1e druk], [Alkmaar] : Kluitman, [2019]. - 26 ongenummerde pagina`s : gekleurde illustraties ; 19 cm (Bobbi). Beertje Bobbi is samen met papa in het park de eendjes aan het voeren. Als Bobbi een eendje mee naar huis wil nemen, legt papa uit waarom dat niet gaat. Maar hij heeft wel een ander plan. Samen gaan ze naar het dierenasiel, en daar mag Bobbi een poesje uitzoeken. Hij kiest een grappige zwart-witte poes en noemt haar Mimi. Binnen het lichtblauwe kader op het omslag staat een vrolijke illustratie in aquareltechniek van een zielsgelukkige Bobbi met in zijn armen poes Mimi, ormingd door zijn onafscheidelijke knuffel Ollie en andere dieren. Deeltje uit de uitgebreide serie over Bobbi*. De verhaaltjes zijn eenvoudig en dichtbij de belevingswereld van peuters, met onderwerpen als jarig zijn, knuffel kwijt zijn of naar de peuterspeelzaal gaan. Op iedere linkerpagina staan vier regels tekst waarbij regel twee en vier rijmen, wat leuk is om af te maken door peuters. De rechterpagina`s zijn gevuld met vriendelijke, zachtgekleurde aquareltekeningen die goed weergeven wat in de tekst wordt verteld. Onder de tekst staan kleine tekeningen waarin steeds enkele dieren een geheel eigen avontuurtje beleven. Vanaf ca. 2 jaar.'

Extra informatie:
Bobbi
Hardback
32 pagina's
Met illustraties
September 2019
201 gram
188 x 169 x 10 mm
EAN: 9789020684445
Kluitman

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel