Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Monica Maas,Wat hoor je op de boerderij?
  • Monica Maas,Wat hoor je op de boerderij?
  • Monica Maas,Wat hoor je op de boerderij?
  • Monica Maas,Wat hoor je op de boerderij?
  • Monica Maas,Wat hoor je op de boerderij?
Wat hoor je op de boerderij?
Bobbi
€ 13.99
   Thuisbezorgen

  • Bestel vóór: 15:00
  • Bij u in huis op donderdag *
  • Vanaf € 26.50 gratis verzenden


Leer alle dierengeluiden kennen met dit nieuwe Bobbi-boek

In Bobbi. Wat hoor je op de boerderij? komt de boerderij tot leven! Samen met Bobbi ontdekt ieder kind welke dieren er op de boerderij te zien zijn én wat voor geluiden ze maken.
Recensie:
NBD Biblion
Julienne van den Heuvel 27-02-2020
'Wat hoor je op de boerderÐ? / Monica Maas ; illustraties Monica Maas. - [1e druk], Alkmaar : Kluitman, [2019]. - 12 ongenummerde pagina`s : gekleurde illustraties ; 19 cm (Bobbi). Geluidenboekje in de al lang lopende Bobbi-reeks* in stevig kartonnen uitvoering met twee afgeronde hoekjes. Beertje Bobbi is op de boerderij en rijdt daar met zijn tractor, bezoekt de varkens en voert de kippen, schapen en koeien. Door op een kleine, uitgestantste button te drukken is er een natuurgetrouw geluid te horen, bijv. het loeien van een koe. Op het achterplat zit een aan-en-uitknopje; de batterij kan vervangen worden (veilig met kruiskopje). De door de cadans prettig voor te lezen, eenvoudige tekst is in vierregelig, omarmend rijm. De dun omlijnde, kleurige illustraties rechts zijn steeds bijna paginavullend, op de linker tekstpagina`s staan steeds twee losse illustraties. De doelgroep zal de zoete, clichématige plaatjes graag bekijken en plezier beleven aan de geluiden. Voor een breed publiek vanaf ca. 1,5 jaar. '

Extra informatie:
Bobbi
Hardback
10 pagina's
Met illustraties
December 2019
322 gram
185 x 166 x 18 mm
EAN: 9789020684957
Kluitman


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.