Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Misja Beijers,Oog voor stijl
  • Misja Beijers,Oog voor stijl
Misja Beijers,Oog voor stijl
Oog voor stijl
Inspiratie, tips & adressen
€ 24.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen`Voor mooi geklede vijftigplussers moet je bij Misja zijn`! Milou van Rossum, NRCStijl komt met de jaren. Als je weet wie je bent, wat je wilt uitstralen en welke kleding jou recht doet. In Oog voor stijl interviewt en fotografeert een van Nederlands stijlvolste vrouwen en senior influencer Misja Beijers verschillende experts en stijladviseurs over hun visie op kleding en stijl. Daarnaast bevat het boek heel foto`s van gewone mensen met een bijzondere en inspirerende stijl die Misja op straat tegenkomt. Haar overtuiging is dat met een beetje lef echt iedereen op elke leeftijd er modieus en sprankelend uit kan zien.


Allerlei thema`s komen aan bod: van de kunst van het combineren tot je signature look en je vrouwelijk kleden. En van vintage tot sieraden, schoenen, lingerie en brillen. Want het is nooit te laat om je eigen stijl te vinden.


Misja Beijers (1952), woont in Haarlem en fotografeert op straat in binnen- en buitenland íéts oudere vrouwen en mannen die er goed gekleed en stijlvol uitzien. Zij interviewt hen over hun inspirerende en gedurfde eigen stijl, voor haar blog MisjaB.nl en voor haar rubriek in Zin Magazine.Haar motto: kijk om je heen en laat je inspireren!Extra informatie:

Paperback / softback
192 pagina's
Met illustraties
Oktober 2019
714 gram
247 x 188 x 22 mm
EAN: 9789000368990
Spectrum

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen