Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  Michiel Blijboom,Captain Henk
  Captain Henk
  het bizarre bestaan van biker Henk Kuipers
  € 20.00
  Bij u in huis op: donderdag
  Bestel vóór: 21:00  Op Henk Kuipers valt niet slechts één etiket te plakken. In dit boek vertelt hij voor het eerst - en het laatst - zijn eigen verhaal. Lees dit boek: `onthullend, onthutsend maar ook ontroerend!`

  In korte tijd groeide Henk Kuipers uit tot een leidinggevende figuur in de wereld van de motorclubs. Captain Henk is echter tijdelijk met `groot verlof`. Zijn motorclub No Surrender moet verder zonder Kuipers` charismatische leiding. De kranten staan er vol van.

  In Captain Henk vertelt Captain Henk Kuipers zijn roerige voorgeschiedenis. Hij spaart zichzelf daarbij beslist niet. We volgen de volstrekt bizarre, met motorolie, bloed, cocaïne en bankbiljetten geplaveide levensloop van een brullende beer met een klein hartje. Die overeind bleef in de keiharde wereld van het kickboksen, schouder aan schouder stond met Bill Clinton en knakworsten vrat met André Hazes. Die genadeloos afrekent met lieden die hem een kunstje flikken, maar overloopt van liefde voor zijn familie.

  Henk Kuipers riep de toorn van de Hells Angels over zich af. Hij bereikte nationale en internationale bekendheid toen hij als kopstuk van motorclub Satudarah overstapte naar No Surrender. Sindsdien kijkt Henk elke dag wel een paar keer over zijn schouder. Uit voorzorg, nooit uit angst. `Als het komt dan komt het, daar ben ik heel makkelijk in.`

  Journalist Michiel Blijboom (1961) schreef o.a. voor Panorama en HP/De Tijd. Ook vertaalde hij de boeken Onderwereld op wielen en Grenzeloos Satudarah over de onstuitbare opmars van de motorgangs. Voor Captain Henk trok hij maandenlang met biker Henk Kuipers op.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  286 pagina's
  Juni 2018
  403 gram
  199 x 138 x 25 mm
  EAN: 9789089757722
  Just Publishers

  Bij u in huis op: donderdag
  Bestel vóór: 21:00