Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Michael van Leijen,Het had ik dat maar eerder geweten boek over ambitie
  Het had ik dat maar eerder geweten boek over ambitie
  € 22.50
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  In dit boek word je op eenvoudige wijze meegenomen in de wereld van ambitie. Het beschrijft twaalf ambitieversnellers en vertaalt deze naar concrete tips die je gelijk in de praktijk kunt brengen. Hierdoor kom je snel tot de kern en kan je direct aan de slag.

  Dus ben jij op de een of andere manier bezig met persoonlijke ontwikkeling, dan is dit boek voor jou bedoeld. Of je nu aan je eigen ontwikkeling wil werken, of anderen daarbij helpt als trainer, coach of HR professional, of je nu exact weet waar je naartoe wil of nog geen flauw idee hebt: in alle gevallen vind je in dit boek inspiratie en actie.

  Het boek leert je hoe jij je ambities bepaalt, behaalt en versnelt. Naast de theorie en tips vertellen twaalf BN-ers over hun weg naar succes en hoe zij omgaan met hun ambitie.

  Het ‘had ik dit maar eerder geweten’ boek over ambities is een must-read voor iedereen die (meer) wil met zijn of haar ambitie!


  Recensie:
  Biblion
  Jannetta van der Zee 12-01-2022
  'De auteur presenteert het Ambitiemodel dat bestaat uit vier stappen. Binnen elke stap zijn er drie ambitieversnellers. Bij elke stap geeft de auteur een beschrijving waarbij hij gebruik maakt van diverse theorieën en modellen uit de psychologie en bedrijfskunde. Het is een helder geschreven boek met concrete tips en oefeningen. Ook vertelt bij elke versneller een bekende Nederlander uit de wereld van sport, politiek, bedrijfsleven of media hoe hij of zij succes behaalde en ambities realiseerde.'

  Extra informatie:

  Paperback / softback
  174 pagina's
  Januari 2022
  405 gram
  212 x 150 x 17 mm
  EAN: 9789491863578
  Leessst

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen